When life turns upside down

Förra veckan vändes livet upp och ned en smula. Vi fick reda på att vår hyresvärd behöver ha tillbaka sin lägenhet, vilket betyder att vi har två månader på oss att hitta något nytt. Vi blev uppgivna. Vi trivs så himla bra i denna lägenheten och det känns som vi precis flyttade (6 månader). Det var bara att gå in på blocket igen och mata ut ansökningar, lägga ut inlägg på facebook och fråga vänner om de visste något. Cirka en vecka efter står vi i en superfin 3:a mitt på Frölunda torg och skriver på papper som ska skickas in till hyresföreningen för godkännande. Så nu går vi runt med spänning i väntan på att få veta om vi får flytta in där eller inte. Isåfall finns det chans att vi flyttar inom 2 veckor!

Sen har jag känt sedan jag började på mitt nya jobb att det inte riktigt var något för mig. Vantrivs bara mer och mer tyvärr. Sen är det inte heller en fast tjänst vilket stressat mig.. Så jag började söka nytt för typ 3 veckor sedan och i tisdags var jag på en intervju på Gynekologi och Reproduktionsmedicin Sahlgrenska. Kändes som en väldigt bra arbetsplats när jag var där. Igår ringde de och erbjöd mig jobbet!

Vi har alltså lyckats vända livet från att vara helt uppgivna till att bli hoppfulla igen på bara en vecka. Kanske ett nytt boende på gång och jag har lyckats få en fastanställning.

Gud vad jag är tacksam som får ha Samuel med mig i alla med- och motgångar. Imorgon ska vi på spa och även få massage. Ska bli så skönt att få koppla av på riktigt i några timmar. ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *