Weekend

Något man inte är bortskämd med nu när man jobbar heltid är ju sovmorgon med varandra, eller ens vakna tillsammans. Våra rutiner ser helt olika ut på veckodagarna så när helgen närmar sig finns det inget mer jag ser fram emot än just det. Ligga och dra sig tätt intill varandra och gosa tills klockan är lite för mycket. Filmkvällarna med god mat och popcorn är också guld värda. ❤️

Äntligen är det helg igen och mina planer är inte överdrivet många. Så som jag gillar det bäst. Slutar tidigare från jobbet på fredagar (ca 14.30), så idag tänkte jag ta vilodag från träningen och unna mig en sväng på Frölunda torg. Kika lite i affärer och kanske köpa mig lite nya träningskläder. Ska nog även baka lite i eftermiddag, hehe. Ikväll blir det filmkväll, mys och tacos i vanlig ordning. Resten av helgen så ska jag nog hinna med ett träningspass, en promenad, kanske klättra med Samuel, tvätta och pussla. Ska bli sååå skönt med helg nu!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *