2 November

Det är heeelt galet att det redan är november!!? Vad hände med september? Oktober? Tiden har verkligen bara flugit förbi!

Trots att det är mörkt när man vaknar, mörkt när man kommer hem så känns livet just nu ganska ljust. Jag har äntligen börjat träna crossfit, träffat nya människor och känner motivationen till att göra saker. Jag tycker verkligen denna träningsformen är så himla rolig och jag ser redan resultat efter tre veckor. Känner mig starkare, piggare och gladare. Träffat två tjejer (via On ramp kursen jag gick) som jag tränat lite med och det känns så kul! Har annars känt mig ganska ensam här i Göteborg eftersom jag endast haft Samuel. Börjar även komma mina kollegor på jobbet närmare. Det är så synd att jag måste lämna dem i februari, gör ont i hela mig..

Idag är det lördag och jag tog en lång sovmorgon och åt sen frukost i sängen framför youtube innan jag begav mig mot Frölunda torg för att panta burkar, handla lite och sen köra femte träningspasset för denna veckan. WOW vad bra det gick! När jag kom hem sen myste jag och Samuel med lite fika framför serie och sedan städade vi i ordning i lägenheten. Nu är det bara dammsugning, torka av ytorna och moppa golvet kvar, men det tar vi imorgon.

Snart blir det tacos här hemma och ännu mer serietittande. Imorgon ska jag upp relativt tidigt för att träna crossfit med Regina (en av tjejerna jag träffat) på Fysiken. Ser verkligen fram emot det!! Ha en fin lördagskväll allesammans!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *