Primärvårdskonferens

Vaknade upp till en helt underbar morgon idag! Ännu bättre för att jag fick någon timmes sovmorgon och för att jag ska på Primärvårdskonferens med min kollega Linda. Vi ska äta gott och lyssna på intressanta föreläsningar hela dagen!

Sitter för tillfället på spårvagnen dit. När det blir dags att åka hem så åker jag direkt till gymmet för att köra ett pass! Blivit dåligt med träning det senaste. Börjar verkligen bli hög tid att ta tag i att börja med crossfit nu så jag får en spark i baken och komma igång igen. I helgen var jag o Samuel faktiskt på ett prova-på pass dom var hur kul som helst! Idag tänkte jag ringa och boka in mig på Fysikens On-ramp kurs som är introduktionspass uppdelat i fyra delar där man går igenom tekniker och så vidare. Förhoppningsvis finns det plats för mig redan imorgon! Så spänd!

Annars rullar dagarna på i ett och vardagen i Frölunda känns mer och mer som hemma. Vi trivs så himla bra! Vi kan fortfarande knappt förstå hur tur vi haft.

Nu ska jag hoppa av spårvagnen och röra mig mot Svenska Mässan, ha det bäst!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *