En kort visit till hemtrakterna

I lördags åkte jag som sagt hem till mina föräldrar på landet. Åkte först till min pappa där jag spenderade eftermiddagen/kvällen med att gosa med djuren, fika med lillasyster och fixa i ordning mig. Åkte sen in till stan för inflyttningsfest hos Madde och hennes kille. Mycket trevligt! Stannade dock bara till 23.50 och tog då bussen hem för att inte förstöra söndagen mer än nödvändigt, riktigt bra beslut!

På söndag förmiddag åkte jag hem till mamma i Krogsered för att umgås lite med henne och bli bjuden på frukost! Känslan av att befinna sig på landet och i lugnet igen var helt obeskrivlig. Oavsett hur mycket jag tycker om att bo i Göteborg så kommer landet alltid ligga mig varmt om hjärtat!

När jag kom hem till lägenheten igen hade jag och Samuel en riktig mysdag där vi bara slappade i sängen och soffan. Beställde pizza på kvällen och avslutade veckan på bästa sätt med New girl på tv:n.

Nu är jobbveckan igång igen men det känns helt okej, gårdagen gick snabbt och jag känner på mig att resterande vecka också kommer göra det då vi har massor att göra på jobbet. Ta hand om er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *