Västra Frölunda

I lördags gick flyttlasset från Mölndal till Västra Frölunda (bilden är från vår nya utsikt)!

Flytten gick väldigt smidigt med lite hjälp från Samuels pappa och sambo Nina. Hela lördagen gick åt till flytt och söndagen spenderades med att packa upp allt, handla och småfixa. Gud vad bra det kommer bli när allt är klart! Vi ska införskaffa oss lite mer inredning, växter och nytt matbord + stolar men annars är allt så gott som klart. Tror verkligen vi kommer stortrivas här.

Denna jobbveckan har sprungit förbi som vanligt och imorgon är det redan fredag igen. Har inte haft lika fullt upp på kvällarna denna veckan iallafall. Dock har jag testat på mitt/mina nya gym i veckan, så kvällarna har blivit rätt sena ändå. Går ju upp lite tidigare på morgnarna och kommer hem senare på eftermiddagarna nu. Tror jag har hittat det gymmet jag trivs bäst på nu faktiskt!

I helgen ska jag åka hem till Ätran/Krogsered en sväng. Ska på inflyttningsfest i Falkenberg, hälsa på pappa och djuren samt umgås med mamma litegranna. Resten av helgen blir det väääldigt lugnt. Behövs mer än någonsin numera, haha. Hoppas ni haft en fin vecka, kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *