Semme

Äntligen semester!!

Kanske inte berättat det här, men vi har flyttat hem till Halland över sommaren då båda vi ska jobba på Gekås. Riktigt ovant att helt plötsligt vara omgiven av familjen hela tiden igen. Nu har vi dock semester en vecka, så nu bor vi i Mölndal några dagar. Det känns verkligen som hemma när man kliver innanför dörren här. Älskar det!

Vad har vi hittat på under semestern då? – Inte mycket, vi har mest latat oss och tagit igen massa sömn. Ätit jordgubbar, spelat lite minigolf och jag har passat på att träna. Det har verkligen varit så himla skönt!

Just nu doftar hela lägenheten nybakade frallor, så ni kan ju gissa vad vår frukost kommer bestå av. Mums! Efter frullen ska jag iväg och klippa topparna hos en ny frisör, spänd och nervös. Är det något jag inte gillar så är det att byta frisör, därav testar jag att bara klippa topparna där för att se vad jag tycker innan jag bokar in slingning också, haha.

Hoppas ni haft en bra start på juli månad, det har jag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *