Back to school

ÄNTLIGEN TILLBAKA I SKOLAN! – Ord jag aldrig trodde jag skulle skriva, någonsin. Haha.

När klockan ringde igår för att gå till skolan och inte praktiken, så var det inte ens jobbigt. Längtat tillbaka till skolan så mycket under dessa sista praktikveckor. Som ni vet så trivdes jag ju inte så bra där jag var.. Det var så kul att träffa klassen igen och speciellt Malin och Filip, mina trogna kompanjoner. Vi har haft så mycket att prata om!

Idag slutade skoldagen dock inte på det bästa sättet. Jag fick nämligen springa/stressa till spårvagnen och glömmer därför helt av att köpa en biljett (vilket jag ALLTID) gör. Vad händer då? – Jo, just när jag EN gång glömmer köpa biljett, så stiger en biljettkontrollant på och jag får böta 1200 kr. Fyfan vad arg och trött jag blev på mig själv. Inte direkt några pengar man ligger och ruvar på utifall att liksom, men men…

Nu sitter jag iallafall på tåget mot Varberg (har trippelkollat så jag verkligen köpt biljetten nu, haha). Imorgon ska jag faktiskt på arbetsintervju på Akutmottagningen i Varberg! Är sååå nervös. Vet inte alls vad jag har att förvänta mig, men det ska nog gå bra bara jag lyckas hålla nerverna i styr! Önska mig lycka till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *