Älsklingskaninen

Idag vaknade jag vid 9.30, gick upp och hämtade Chilli och la mig med honom i sängen för lite morgonmys. När frukosten var nere i magen så satte jag mig vid skrivbordet framför ett påbörjat pussel på 1500 bitar. Sakta men säkert fallet bit efter bit på plats!

Sen släppte jag ut min lilla kanin som skuttade omkring som en galning. Han må va gammal men minst lika pigg för det! Värmer så mycket i mitt hjärta att se han så lycklig. ❤️

Sen körde jag mot Gekås för att handla lite och sen möta upp Madde på gymmet. Idag stod det rygg på schemat och jääävlar vilken träningsvärk jag kommer ha imorgon! Avslutade sen med lite intervaller, grymt pass!

Nu sitter jag hemma hos mamma med en kurrande mage och känner doften av kvällsmaten från köket. Ska bli sååå gott med mat i magen. Hoppas ni haft en fin lördag, puss!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *