Matkoma

I förmiddags tog jag bilen till Mölndal för att hämta ut mina nya glasögon som äntligen var klara! Är så himla nöjd!

Sedan gick jag mot gymmet för att köra ett svettigt träningspass. Usch vad man är ur form just nu. Alldeles för mycket mat och socker. Men det vad skönt att svettas ut lite skit.

Därefter körde jag tillbaka till Varberg och fick springa igenom duschen för att sedan sätta mig i bilen igen och åka iväg till min morbrors tjej där vi skulle ha släktträff. Så här ligger jag nu, med vääärldens matkoma och väntar på att vi ska dra igång julklappsspelet! Efter den här dagen så är det slut på allt ätande, förutom på nyår. Måste börja ta hand om min kropp igen nu!

Har bokat in träningspass med Madde både fredag, lördag och söndag för att kickstarta. Perfekt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *