Last day

Gjorde mina naglar julfina i tisdags! Så nöjd!

Sista dagen på praktiken idag och trots att jag trivs jättebra så ser jag såååå mycket fram emot jullov! Äntligen få sova ikapp lite. Får även sluta redan vid 11.00 idag så det kan inte bli bättre!

Det är dock inte bara sista dagen på praktiken, utan även sista dagen innan min kärlek åker till Thailand i 2,5 veckor. Frågar mig själv hela tiden hur jag ska klara av den fruktansvärda saknad som redan börjat smyga sig på. När han var i Rhodos var saknaden enorm och det var endast 1 vecka. Hur ska jag överleva mer än det dubbla!? Extra tråkigt är att vi kommer missa vår första julafton ihop, vårt första nyår och vår första årsdag. Kommer fälla många tårar imorgon kan jag säga..

Om man ska se något positivt i det hela så är det väl att jag kommer tillbringa hela lovet hemma på landet, umgås med familjen och mina otroligt eftersaknade djur. Hoppas att tiden kommer springa iväg och att han är hemma på nolltid!

Ikväll ska vi iallafall åka hem till hans pappa och fira lite jul där. Blir nog hur mysigt som helst! Trevlig helg på er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *