Sjuttonde december

Hjälp vad fort helgen tog slut. Vaknade upp imorse och kände mest att det här måste vara ett skämt. Så fruktansvärt trött!

Dagen har dock gått relativt fort trots allt. Fick vara med undersköterskorna i förmiddags för att titta lite på hur deras yrkeskategori fungerar. Var med inne på en liten ”operation” av ett nageltrång. Väldigt intressant och lärorikt, men så fort bedövningssprutan åkte fram så började hela undersökningsrummet att snurra och jag valde att gå ut ut rummet för att undvika svimning haha. Sprutor är en stor rädsla för mig (säger jag som har tagit sprutor på mig själv flera gånger om dagen i 8 års tid) och i kombination av blod så blev det väl lite mycket kan jag tänka mig. Men resten av dagen gick riktigt snabbt efter det!

Nu sitter jag på bussen på väg hem och när jag kommit hem så tänkte jag dra mig mot gymmet för lite cardio. Får se hur det går med den lilla motivation jag har. Håller tummarna för ett någorlunda bra pass!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *