Losing is only a sign, only a sign that you really tried

Fredag och världens bästa veckodag är äntligen här igen! Dagen där man har hela helgen framför sig, blir knappast bättre än så. Bilden har dock inte riktigt något att göra med just idag, då den är tagen när jag och Samuel åt brunch för någon vecka sedan. Har knappt tagit någon bild sedan dess så det fick duga för idag, haha.

Jag fick sluta 1,5 timme tidigare från praktiken idag och så fort jag hoppat av bussen i Mölndal så sprang jag upp till lägenheten och bytte om till träningskläder. Sen kan ni ju gissa vart jag hamnade, haha. Rygg och mage fick det bli på gymmet idag. Endast mitt andra pass för veckan tyvärr, men tänker att jag tar ikapp iallafall två pass till i helgen. Förhoppningsvis så har jag mer energi efter att ha fått sova ut. Varit så otroligt trött hela veckan och det har varit näst intill omöjligt att ta sig ur sängen på morgonen.

Veckorna rullar på och det jag hinner med om dagarna efter praktiken är bara att träna, laga mat, duscha och sova. Sen börjar dagarna om. Därav även utebliven uppdatering här. Något positivt med allt mitt slit är att jag lyckats få extrajobb på veckorna! Kommer alltså jobba någon dag i veckan på vårdcentralen i Mölnlycke, där jag nu praktiserat i sex veckor. Ser så fram emot att tjäna lite extra pengar, men även utöka mina kunskaper!

Nu ska vi alldeles strax börja laga kvällsmat här hemma och senare blir det serietittande eller kanske någon film, återstår att se men njuta ska jag! Trevlig helg på er! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *