Gääääsp

Måndag igen och jag sitter på bussen mot Mölnlycke för att starta igång min andra praktikvecka. Förra veckan så fick jag mest skriva, vilket är det jag tycker allra mest om! Redan dag två så gav de mig tilliten att få spara journalanteckningarna själv utan att de först läste igenom. Känns hur bra som helst att jag redan blivit såpass duktig!

Efter lite för få timmars sömn inatt så är jag dödstrött. Men känner samtidigt ett lugn i kroppen efter en helt underbar helg med Samuel. Vi har storstädat lägenheten, organiserat i kyl och skafferi, tvättat 4 tvättar, handlat, kollat film och ätit massa gott. Såklart hann vi även med sovmorgon och jag körde ett svettigt pass på gymmet.

Hade mer än gärna sovit vidare idag, men jag tror denna veckan kommer gå minst lika fort som den förra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *