Onsdag

Igår eftermiddag/kväll så satte vi oss på spårvagnen i jakt på en tv till lägenheten. Efter att ha letat ett tag så gick vi ut från Elgiganten med en 50-tums tv från Philips! Den gör sig verkligen perfekt här hemma och vi båda är supernöjda!

I helgen köpte vi även bland de sista småsakerna så nu ska vi bara köpa en tv-bänk och ett par nya mörkläggningsgardiner. Så skönt att allt börja falla på plats!

Idag tog vi sovmorgon då Samuel började sent. Jag vaknade dock vid 9.30 för att sen släpa mig upp en timma senare. När han sen drog till skolan så promenerade jag till gymmet. Ben och rumpa stod på schemat idag. Sen kom Samuel hem lagom tills jag hade kommit ur duschen och vi gick tillsammans och handlade.

Nu har vi precis käkat tacos och kollat på serie samtidigt. Jag tänkte sätta mig med min målarbok en stund och Samuel satte sig och spela. Ikväll blir det sängen tidigt då det står skola på schemat imorn. Hoppas ni haft en bra onsdag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *