Helgen

En helt ledig helg med min favorit. Eller ja, nästan iallafall. Vi skulle nämligen bege oss till Varberg på lördagen för att städa ur stugan och lämna nycklarna. Över två timmar tog det och sen fick vi krama hyresvärdarna hejdå. Gjorde så ont i hjärtat, de har ju nästan blivit som en liten för mig och det var mitt första riktiga egna hem som jag trivts i så himla bra. Hoppas vi ses snart igen! <3

Efter städandet så åkte vi till Ullared, då Samuels bästa kompis skulle sjunga på Stantons. Så vi satt där i ungefär två timmar, käkade pizza och hade en supermysig kväll med bra musik och fina människor.

Vi var hemma strax efter tolv och somnade nästan direkt efter en lååång dag. I söndags tog vi en efterlängtad sovmorgon ihop innan Samuel skulle åka in till skolan för att plugga och jag drog mig mot gymmet för ett svettigt benpass! Kvällen spenderade vi i soffan framför Baby daddy. En perfekt helg om man frågar mig. Lite av varje!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *