Välkomna in till oss!

Som rubriken lyder: välkomna in till oss! Såhär ser det ut för tillfället och som ni ser så finns det lite småsaker kvar att fixa, men annars är det så gott som klart! Det ska upp gardiner, en ny badrumsmatta (min gamla var liiite för stor som ni kan se på bilderna haha), spegeln ska upp på väggen, mörkläggningsgardiner till linan vid sängen, en tv+tvbänk, dörrmatta och en hylla på väggen vid soffan. Balkongen blir ett senare projekt!

Idag vaknade vi upp vid 9.30 och då stack Samuel iväg till skolan medan jag låg kvar en stund till och drog mig. När jag tagit mig upp ur sängen så fixade jag frukost och satte mig framför ett youtube-klipp. Sen satte jag igång att gå igenom allt jag skrivit på min hemtenta, rättade till lite och sedan tryckte jag på knappen ”lämna in”. Skönt att få det avbockat!

Sen begav jag mig mot Fitness24Seven där jag betade av ett riktigt svettigt pass! Har fixat så jag kan provträna där i en vecka nu innan jag bestämmer mig för vart jag vill träna. Men det kändes bra, så det är nog där jag kommer fixa kort så småning om.

Ikväll har vi haft Samuels mamma och man över på middag. Vi lagade tacos och satt och pratade några timmar. Mycket trevligt! Nu är disken tagen och när Samuel spelat klart på sitt Guitar hero, så ska vi ha en riktig myskväll. Trevlig helg på er! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *