Man tar sig alltid upp när man faller no matter hur brant det är

Hjälp vad jag njuter av sommaren just nu. Det märker ni kanske, med tanke på mina fåtal inlägg. Men så får det faktiskt vara ibland. Viktigare att ta vara på livet än att skriva här.

Under denna tiden har jag bland annat varit på Tjuvjakt och knökat med massvis av folk på dansgolvet, druckit alkohol med fina vänner och sjungit högt till musiken. Har även spelat minigolf med Samuel, ätit glassar, jobbat, kollat serie och gosat med mina djur. Det var en liten snabbuppdatering från det senaste som hänt i mitt liv.

Idag var jag och Samuel i Varberg för att spela minigolf igen och ta en fika på favoritcafét Mignon. Det var nämligen ett halvår sen som vi träffades (imorgon) och det ville vi fira litegrann. Känns helt sjukt att det redan gått så lång tid, samtidigt som det känns som att han alltid funnits i mitt liv.

Nu ligger jag på altanen hos mammas kille och väntar på mat. Ska äta middag här innan jag fortsätter tillbaka hem till Samuel!

Hoppas ni njuter lika mycket av sommaren som jag. Kram ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *