En helt vanlig onsdag

Igår efter skolan så åkte jag direkt till gymmet för rygg, mage och cardio. Ett riktigt skitpass blev det men det är alltid bättre än ingenting. När jag kom hem till lägenheten igen så städade jag i ordning och tog en dusch. Satte mig sen med mat i soffan och väntade på att klockan skulle gå för att jag skulle kunna åka till Samuel. Vi poppade popcorn och myste framför How I Met Your Mother innan vi somnade gott i varandras famnar.

Idag hade vi sovmorgon ihop, vilket är bland det bästa som finns. Drog oss ett tag innan vi gick upp och promenerade mot Ica för att köpa nybakade frallor. Fick en grym start på min morgon så att säga. Fortsatte vårt serietittande en stund innan vi begav oss mot Gekås för ett bröstpass på gymmet där. Det gick sådär, ingen av oss hade någon motivation. Men ungefär en timma blev det iallafall.

Nu sitter jag i hans säng och väntar på att han ska komma hem från sin fotbollsträning. Vi beställer nog något gott att äta och sen ska vi bara mysa resten av kvällen. Perfekt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *