Måndag igen

Då var det måndag igen och min sista praktikvecka ska snart kicka igång. Är dock inte bitter då jag vet att godingarna på bilderna ovan är på väg hem till mig! Sved till i plånkan men har spanat in dessa i flera veckor nu, så jag kände att det var dags!

Igår jobbade jag till stängning och sen avslutade jag veckan med pizza och mys med en go. Imorse gick vi upp vid 8.00 och jag drog mig därefter till vårdcentralen en snabbis och sen åkte jag mot Varberg. Hann handla innan tåget gick och det känns så skönt att slippa göra det sen. Kommer nämligen bli kvar lite längre på praktiken idag, då jag behövde vara på vårdcentralen nu på morgonen.

Förhoppningsvis hinner/orkar jag träna när jag kommer hem igen, men annars ska jag bara laga mat och ta en go dusch ikväll! Ha en fin måndag! ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *