Valentines-dejt

Det här med att blogga regelbundet verkar ju inte gå så jättebra, haha. Ska verkligen försöka bli bättre. Men lever i en liten praktikbubbla nu. Klockan står på 04.30 varje morgon och om jag inte är för trött efter jobbdagen så tränar jag och sen blir det bara dusch, mat och till sist sängen. Orkar inte så mycket mer än så. Även om jag älskar min praktikplats så ser jag verkligen fram emot att denna perioden ska vara över. Det har varit för påfrestande för psyket och kroppen tyvärr. Det har visat sig genom en trött själ, varit konstant krasslig, ångestfylld och som grädde på moset en svinkoppa i ansiktet. Har nog aldrig känt mig så ful någonsin. 13 dagar med ett stort sår i ansiktet som man varken får täcka över eller röra, har varit väldigt jobbigt. Känns tråkigt att man ens bryr sig om en sån liten sak, när det finns så mycket värre saker här i livet. Men det har verkligen tärt på mitt självförtroende. Usch.

Men nog om det! I veckan var det ju alla hjärtans dag. Världens bästa dag! Efter praktiken den dagen mötte jag upp min fina vän Jonna, som jag inte träffat på evigheter. Vi köpte Frödinges kladdkaka och spraygrädde som vi fikade på med en varsin kopp kaffe. Pratade om allt mellan himmel och jord. Skrattar alltid med henne. När hon hade åkt hem så fortsatte kvällen med mer mys. Blev nämligen överraskad av en gosig som kom med rosor och gissa om jag vart glad! Så fina människor jag har i mitt liv. <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *