Carlanderska

Jahapp, då har det gått ytterligare några dagar sedan sist. Jag gick på tre dagars ledighet och där någonstans glömde jag bort att bloggen fanns. Långhelgen satt som en smäck och jag spenderade den med bland annat en fin vän, familjen och fix i lägenheten.

I söndags kväll så knackade ångesten på och därmed försvann energin helt och hållet. Gjorde allt för att komma på andra tankar och dämpa den. Samtidigt var jag spänd och otroligt nervös. Min måndag bestod nämligen av min första praktikdag på Carlanderska vårdcentral i Göteborg. Nya saker är verkligen inte min grej, speciellt inte när det dessutom är i en stor stad där man inte hittar överhuvudtaget. Som tur var, var det bara introduktion. Åkte sen hem en sväng innan jag begav mig mot Falkenberg för att umgås med Felicia. Den jäveln åker till Ghana i en månad nu!! Vi var iallafall på zumba innan vi käkade kvällsmat ihop.

Imorse ringde klockan vid 4.30 och det blev dags för min andra praktikdag. Har suttit och skrivit journaler hela dagen och gud vad intressant det är. Fick även hoppa i sjukhuskläderna för första gången. Var som att gå runt i en pyjamas heeela dagen, hur underbart!?

Nu sitter jag på tåget hem och ett magpass på gymmet väntar när jag landat i Varberg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *