My angel

De senaste dagarna har jag stängt in mig på mitt rum. Bara legat i sängen och gosat med Chilli. Busat med Zotis och låtit han hoppa fritt både igår och idag. Man får sig verkligen en tankeställare. Alla som känner mig vet hur mycket mina djur betyder för mig. Det är inte ”bara” en kanin som många tänker. Känns konstigt att han inte finns hos oss längre. Men det är väl tyvärr så livet ser ut och denna gången var det hans tur att lämna oss..

Idag har jag ryckt upp mig litegrann. Småhandlat på Gekås och även pluggat. Förstår ni hur konstigt det känns att skriva plugga numera? Det kommer alltså vara min vardag framöver, haha. Fortfarande overkligt! 

Blev också med ny lägenhet igår! Det händer en del i mitt liv nu som ni märker. En liten stuga/lägenhet strax utanför Varberg. Handlar inte om att jag inte tycker om det där jag bor nu, men detta är eget. Vilket jag tycker känns skönt. Man kan aldrig riktigt slappna av när man delar med någon man inte känner helt, oavsett hur bekväm man är med personen i fråga. Har dock några månaders uppsägningstid, så när flyttlasset går igen, det återstår att se. Men det känns toppen!! I helgen är det jobb på schemat! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *