I give you everything I have, the good, the bad

Hejsan! I lördags blev det lite fest. Förfestade hos Sabina med lite goa och sen drog vi vidare till Bratt. Var väl helt okej, hade dock betydligt roligare på förfesten. I söndag rörde jag mig inte ur fläcken, låg i sängen hela dagen verkligen. Tog dock tag i disken och läste en del sidor i engelskaboken framåt kvällen.

Idag har jag vart duktig, har gjort klart två arbeten, läst ut boken och städat i lägenheten, bra gjort faktiskt! Nu sitter jag hemma hos Sabina och myser lite, men tänkte strax dra mig hemåt. Imorgon väntar träning och sen bio på kvällen. Blir toppen! Och på onsdag bär det av till Stockholm med klassen, inte direkt taggad än, men får hoppas det kommer så småning om! Puss

IMG_4483.JPG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *