Höstväder

Idag la jag träningen åt sidan. Fick bli en fika med Sabina istället, mysigare att sitta på ett fik och prata om allt mellan himmel och jord när regnet öser ner utanför. Riktigt ruskigt väder vi har idag, sånt tycker jag inte om. Såvida man inte ligger inne i sängen och myser med någon fin eller liknande. Inomhus ska man iallafall vara!
Slutade redan vid 9.20 idag och tur var nog det, då jag haft sprängande huvudvärk hela dagen tack vare min jobbiga visdomstand och lite koffeinbrist på det. Inte roligt kan jag säga. Åt i skolan och sen gick jag hem och drack två koppar kaffe framför oth innan jag gick och fikade.
Körde sen hem till mamma där jag är nu. Imorgon ska jag på ett besök hos doktorn i Halmstad. Kram!

IMG_4412.JPG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *