In the end, all you'll regret is what you didn't do.

Hej finisar. Igår kom ju André hit. Vi låg och sola ett bra tag, sen stack vi och bada i sjön! När vi kom tillbaka så gjorde vi lasagne som faktiskt var riktigt god, mästerkockar. Sen på kvällen kollade vi bara oth och åt massa gott. Sen vid typ ett så spelade vi kort till två. Sen la vi oss. Idag skulle vi gå upp nio men det slutade med att vi vakna tio iaf.. Gick upp och gjorde massvis med toast, som vanligt! Nu har han åkt hem. Känns riktigt jobbigt då jag inte kommer kunna träffa han förrän nästa vecka igen. Ska till Västerås imorgon och mest troligen stanna där tills på måndag. Åh.. :(

Aja, nu sitter jag och dricker kaffe (som vanligt). Och ska nog börja packa lite smått. Annars lär jag nog bara hänga i min säng framför datorn idag. Puss!Skärmavbild 2013-06-19 kl. 14.49.41

Skärmavbild 2013-06-19 kl. 14.57.57 Skärmavbild 2013-06-19 kl. 14.47.30

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *