Bildbevis!

Woho! Sprang till årnakulla-skylten och tillbaka och sen runt krogseredssjön. Det är la ungefär 6-8 km. Fett stooolt! Stanna typ aldrig heller. Bara saktade ner när jag skulle springa och hoppa över små bäckar. NU är jag SÅ glad. : D  : D

Blir dock ingen god mat till kvällsmat. Pasta med ostsås och köttfärs. Låter jättegott men konsistensen och smaken på det är nog det äckligaste jag varit med om….

Bildbeviiiiiis! Lite fjååårtis-gay bild men shit the same. Nu ska jag ta en lång välbehövlig dusch!

Puss&Kram

One Comment

  1. svar: Oh så kul att du tycker så! Jaa om alla människor tänkte så, då skulle livet vara betydligt mycket enklare för alla! c:
    Så tråkigt att du har diabetes! Jag har även en kompis med diabetes. Jag hoppas på att dom hittar ett botemedel snabbt som sjutton! Själv har jag astma så jag vet hur det är att leva med en kronisk sjukdom.
    Kram till dej! :’D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *