Jaha, då försöker vi nu då.

JApps. Ska försöka blogga om något lite mer vettigt idag iaf.

Börjar med: FAN VAD DET ISAR I MINA FRAMTÄNDER! Fattar inte vad som hände där ? Dom bara började isa? ;s

Aja. Eftermiddagen har spenderats framför datorn skypandes med Cooliver och en massa pluggning. Kan typ tyskaglosorna nu. Gjorde lite på So:n som jag ska fortsätta med nu. Sen är det typ bara No kvar! Så i helgen ska det skrivas! Fick lite exrta tid av anna eftersom jag hade så sjukt mycket kvar. Så på måndag ska den vara inskickad (:

Just nu sitter jag nyduschad efter dagens fotbollsträning och äter en failad omelett som min syster gjort. Ganska gött. Bara att den hunnit bli kall nu : (

SÅ NU HOPPAS JAG DU ÄR NÖJD IDA.

Imorgon kommer mest troligen ett videoinlägg som jag spela in idag. Måste bara hinna redigera det också. Eller ja. Lägger inte upp det om inte minst 4 kommenterar. hahah, nu kräver jag lite av er med. Det är bra Yasmine, bra. Egentligen suger det videoinlägget. MEN NI VILL SE DEN ÄNDÅ, OK? BRA

SÅ SNYGG.

Hahaha. Ögonbrynen <3

Pannkaks-ätar-tävling imorn Sabbii, TAGGA! AIRFIVE ✌

Puss&Kram

3 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *