Torsdag fast fredag

Rosor från förra veckan när Samuel kom hem tidigare och överraskade mig. Min fina älskling. ❤️

Idag är det torsdag och jag sitter på spårvagnen på väg till skolan. Har en extra föreläsning idag och efter det tar jag heeelg! Därför känns det som fredag för mig idag och det måste ju vara cirka den bästa känslan!? Ännu bättre känns det att vi har typ noll planer i helgen, om man räknar bort vår tvättid det vill säga. Ikväll ska vi dessutom ha datenight med god mat och bio. Men innan dess ska en skoldag och träning betas av, känns dock inte allt för jobbigt när man vet vad som väntar efteråt!

För att byta samtalsämne så var ju Chilli hos veterinären igår igen för att operera ut sin tand. Under operationen hittade de även öronskabb, vilket förklarar att han skakat på huvudet. Det var sån himla lättnad att äntligen få svaret på den frågan också. Det är nu borttaget och han har fått medicin för det. Snaaart kanske vi äntligen kan slappna av lite och slippa köra honom till veterinären så ofta. Vi ska på efterkontroll av öronen om 2-3 veckor för att se så allt har läkt ihop sig men efter det dröjer det förhoppningsvis ett bra tag. Håller tummarna så hårt jag kan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *