Jobb, bio och frallor

Bilder från de tre senaste dagarna. I torsdags befann jag mig på vårdcentralen i Mölnlycke för att jobba. Känslan att få kliva in där igen var sååå skön! Det känns så himla bra att det är min kommande arbetsplats. Känner mig verkligen som hemma där!

Igår hade vi tvättid mellan 12-16, så innan det hann jag städa av lägenheten och när Samuel kom hem var det bara att börja tvätta. Fram mot kvällen lagade vi hemmagjord pizza och åt framför ett avsnitt big bang. Efter det satte vi oss på spårvagnen mot Biopalatset för att se ”The prodigy”. Riktigt bra skräckfilm och sjuuuukt läskig! Handsvetten efter att ha kramat varandras hårt under hela filmen var inte att leka med, haha. Gillar ni skräck är det definitivt ett tips!

Idag tog vi en lång och lugn morgon. Jag vaknade vid 10 men låg kvar och kollade lite youtube tills Samuel vaknade. Då gick han upp och fixade frukost till oss som vi åt i sängen tillsammans med några serieavsnitt på datorskärmen. Så mysigt!

När vi väl tagit oss upp ur sängen begav jag mig mot gymmet för 50 min cardio. Sen gick jag rill Hemköp för att handla bakgrejer, fick nämligen för mig att baka egna frallor. Första gången jag bakat eget bröd och mums så gott det blev! De kunde varit inne i ugnen liiite längre, men de blev helt klart godkända och kommer absolut göras igen.

Nu ligger jag och kolla mästerkocken och snart ska vi börja laga kvällsmat. Tacos står på schemat och sen blir det myskväll! ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *