Du <3

För ett år och två månader sedan träffade jag någon, någon som jag knappt vågade hoppas på fanns. Själsfrände? Finns det verkligen? – Det trodde inte jag heller, tills jag träffade dig. Efter den där första kvällen tillsammans, kände jag att det var något stort som skulle hända. Det var något speciellt med dig. Jag kände nått som jag inte känt förut. Att det skulle leda till nått så här fint och stort var mer än jag någonsin kunnat drömma om.

Tack för att du alltid är vid min sida, att du tror på mig, pushar mig, lyfter upp mig, tröstar mig och skrattar med mig. Tack för du torkar mina tårar när jag är ledsen, tack för att du håller om mig när jag behöver trygghet och tack för att du tror på mig när inte ens jag själv gör det. Jag trodde aldrig att livet kunde kännas såhär enkelt, men med dig gör det de. Jag kommer aldrig sluta vara tacksam över dig älskling. Tack för att du är du och för att du väljer att vara min.

Den 5 januari 2018 fick jag livets gåva. Jag fick dig, min själsfrände. Kommer aldrig ta dig för givet. <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *