Tillbaka i skolbänken och ett veterinärsbesök

I tisdags så satte skolan igång igen. Startade med kursen ”Arbetspsykologi” som var väldigt intressant! Känns skönt att komma in i lite rutiner igen. Det var inte bara min första dag i skolan, utan även Samuels. Dock så ska han ha nollning i två veckor innan allvaret kickar igång. Vi båda var väldigt trötta efter en lång dag, så efter lite (läs: mycket) spagetti med köttfärsås så somnade vi gott!

Imorse åkte Samuel iväg till skolan tidigt och jag sov kvar en stund till. Hade en lugn morgon innan jag satte mig i bilen mot Ätran för att hämta upp Chilli som skulle få åka med mig till veterinären. Han har ett sår som inte velat läka sig och har varat till och från, så jag ville få det uppkollat. Nu har han en tratt på huvudet, för att han inte ska klia upp såret och vi ska dagligen rengöra det tills det läkt ihop sig. Känns skönt!

Sen jag kom tillbaka till lägenheten har jag inte fått mycket gjort. Har dammsugit, duschat, ätit och legat i soffan framför youtube. Tänkte börja dra mig mot sängen så småning om. Skola imorgon och helst av allt vill man ju vara någorlunda pigg inför det! Samuel kommer inte hem förrän lite senare ikväll, så lär få sova utan honom till en början. Längtar tills jag får känna hur han kryper upp intill mig sen. ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *