Älskade vän

Äntligen fick vi prickat in en kväll där jag fick bjuda på en sen födelsedagsmiddag för min bästa vän. Vi slog oss ner på Harrys och beställde in riktigt god mat och satt och pratade länge innan vi begav oss tillbaka till Felicias nya lägenhet och fortsatte snacket. Superfin sommarkväll!

Shiiiet vad fin hennes lägenhet är. Blir så sugen på att skaffa en riktig lägenhet och ett mer permanent boende. Trivs superbra i min lilla stuga, men det kliar ändå lite i fingrarna efter en lägenhet!

Just nu ligger jag för tillfället i sängen och väntar på att Sammis ska bli klar i duschen så vi kan sätta igång en film innan läggdags. Vi har kollat om alla Saw-filmer i sträck och nu är vi på sista filmen. Så sjuuukt spännande!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *