Heaven is a place on earth with you

Hej på er! Gått ytterligare några dagar sen sist nu, men får faktiskt skylla på att livet kommer imellan.

Jag har spenderat hela helgen på jobbet och igår så sov jag ikapp alla timmar jag hade gått minus. Senare på kvällen åkte jag hem till min saknade Felicia som jag inte träffat på evigheter! Såå mysigt att bara sitta och prata ikapp i flera timmar. Älskar hennes sällskap!

Därefter åkte jag tillbaka hem till Samuel och kollade på Biggest loser hand i hand, samtidigt som vi käkade massor av popcorn. Perfekt avslut på dagen!

Nu ligger jag och drar mig medan han fortfarande ligger och sover. Ska snart väcka liv i han och ta oss till Ica för att köpa nybakade frallor. Sen är planen att köra ett HIIT-pass på gymmet innan vi börjar dra oss mot Hiaklitten. Sett fram emot att åka dit så himla länge nu! Ska bli så mysigt!

Kvällen avslutas hemma hos hans mamma med lite middag och sedan ska vi kolla på finalen i Biggest loser! Taggaaaad!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *