Summerburst 2018

Sjukt att detta är den enda bilden under hela helgen som jag lyckades ta? Dock en fin sådan, med en fin kille som har det finaste hjärtat. Har desto fler filmer som tur är!

Vilken fantastisk helg vi har haft tillsammans. Vi har sjungit så högt att rösten brustit och dansat så svetten runnit över hela kroppen. Med alkohol i blodet och tusentals människor tätt inpå, så hoppade vi i takt till musiken som om det inte fanns någon morgondag. Hur underbart!?

Tacksam över att få ha upplevt ännu en helg på Summerburst och med så fina människor runt mig. Men framförallt att jag fick uppleva detta med Samuel. Så en himla massa tack till dig och för att du gjorde denna helgen mer magisk än jag trodde att den någonsin kunde bli. ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *