Tropisk värme

Alltså, befinner vi oss utomlands när vi är i Sverige numera? 30 grader och inte ett moln på himmelen. Så himla härligt! Saknar inte kylan för fem öre!

Tre jobbdagar avklarade och jag är tröttare än tröttast. Jisses alltså. Förstår inte vad som händer, hela första halvan av jobbdagen idag gick jag runt med ögonlock tunga som bly. Hade jag ställt mig och lutat mig mot något hade jag somnat utan tvekan. Inte nog med det så har jag åkt på en förkylning och en riktigt ihärdig huvudvärk. Måste vara det och värmen som gör mig så himla trött.

När jag kom hem från jobbet så stensomnade jag i Samuels säng innan jag fick resa på mig för att åka med honom hem till Ätran. Medans han tränat nu på kvällen så har jag ”firat” mig litegranna med pappa. Vi har ätit daimtårta och druckit kaffe i solen. Jag fyller ju faktiskt år på fredag!

Nu kommer Samuel snart och plockar upp mig igen och imorgon får vi äntligen sovmorgon tillsammans. Bästa som finns!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *