Sommarlov

Här har jag minst sagt lyst med min frånvaro. Fick sommarlov den 18 maj och efter det så väntades två dagars ledigt innan mitt sommarschema på Gekås kickade igång.

Har hunnit med en hel del det senaste och bilderna ovan är lite minnen som jag valt att föreviga under denna tiden. Har bland annat ätit en avslutningsmiddag med några klasskamrater, sprungit barbent, solat, varit på kalas, ätit massa glass, haft afterwork med jobbet, varit på dejt och myst massvis med Samuel. Sen har jag jobbat litegranna med, men det känns inte lika härligt att nämna.

Har precis kommit hem till Samuel efter en dag på pappsens jobb. Tänkte hoppa in i duschen strax och sen ska vi laga pannkakor till kvällsmat. Resten av kvällen lär spenderas i soffan, sååå trött efter denna dagen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *