Jobbhelg och ett nytt personbästa

Klockan 7.00 imorse kickade min jobbhelg igång. Dagen gick förvånansvärt fort och vips så var dagen över. Tog mig motvilligt ner mot gymmet direkt efteråt och körde igång ett träningspass. Redan efter några reps av marklyft så kände jag hur energin gick i topp och det resulterade till ett nytt personbästa på 75 kg! Energin fortsatte att pumpa ur mig och resten av passet kände jag mig riktigt stark. Tänka sig att det är dom passen som man minst är taggad på som alltid blir dom bästa?

Hur nöjd som helst var jag när jag lämnade Gekås och körde hemåt. Duschade direkt och sen släppte jag ut Zotis en stund medan pappa grillade. Har precis käkat och sitter nu placerad i soffan. Tänkte poppa lite popcorn och sen öppna upp mina anteckningar och börja skriva. Mindre kul, men det måste göras..

Imorgon väntas jobb igen, men först tänkte jag beta av ett benpass på gymmet. Hoppas ni har en fin helg hittills, kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *