Årets första mjukglass och gudstjänst vid sjön

Tre bilder från min fina dag igår. Började med att vakna upp hos Samuel och åkte direkt till Krogsered för att hjälpa mormor och morfar på gudstjänsten. När jag kommer till kyrkan så visar det sig att den ska äga rum vid badplatsen, så jag åkte ner dit istället.

Solen lös på oss och fåglarna kvittrade för glatta livet. Det var så mysigt och mitt hjärta blev så varmt av att se lilla mormor njuta så mycket.

När den var slut och vi hade fikat lite så åkte jag hem till Ätran för att snabbt vända och köra till Ullared och möta upp pappa för att handla. Passade på att köpa årets första mjukglass också. Så sjukt gott det är alltså! När vi kom hem så tvättade jag bilen innan jag la mig i solen en stund. Blev dock kortvarigt då jag var tvungen att sätta mig en stund med plugget innan jag skulle åka tillbaka till Samuel.

När jag kom dit åt vi grillat med hans familj och satt lääänge ute på deras altan med tända ljus och bara pratade om allt. Riktigt mysigt.

Idag har jag tillbringat dagen med näsan i plugget. Man får verkligen sota för att man hela tiden skjuter upp det.. Nu har jag iallafall tagit mig en dusch och ätit massa tacos. Matkoma deluxe!

Nu ska jag snart åka till Samuel igen. Popcorn och serietittande står på schemat ikväll. Imorgon blir det jobb!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *