Vårruset 2018

Tänkte egentligen struntat i och blogga nu ikväll då jag verkligen borde sova nu och klockan tickar iväg. Men jag känner mig inte helt nedvarvad än och det vet jag att det inte ger mig bra förutsättningar för en god sömn. Så varför inte slänga in en liten uppdatering?

Idag började dagen i skolbänken med diagnoskodning. Helt sinnessjukt vad mycket koder som finns!? Idag gick vi igenom två nya kapitel och även fjärde- samt femteposition. Vet knappt själv vad det är ännu, haha. Så himla snurrigt och svårt ämne, samtidigt som det är riktigt intressant och kul att lära sig.

Sen satte jag mig på tåget hem och blev upplockad av mamma som körde oss mot Halmstad och det årliga vårruset. En riktigt rolig tradition som även lillasyster hakat på de senaste åren. Sen åkte vi hemåt igen, trötta och glada.

Nu ligger jag i sängen och redo för att sova. Känslan i kroppen är så himla skön just nu, en bra dag med ett bra avslut! Kommer sova gott inatt. Imorgon tänkte jag ta mig upp för träning innan ett kuratorbesök kl. 10.00 och sen blir det plugg i solen hela dagen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *