Några dagars frånvaro och valborg

Just nu sitter jag på tåget hem från veckans andra lektion och jag är tröttare än tröttast. Känns som jag ligger flera timmars sömn back.

Har varit lite frånvarande här den senaste veckan. Har väl ingen direkt anledning till det mer än att jag lagt mitt fokus på annat och haft en hektisk helg på jobbet.

I måndags vankades valborgfirande på Societén i Varberg. Började dock kvällen i Falkenberg med några goa innan vi tog taxi vidare till Societén. Kvällen slutade dock rätt tidigt och vi var väl hemma vid 02 ungefär. Somnade gott i Samuels armar och vaknade sen lite för tidigt på tisdag morgon. Lyckades dock somna om och vaknade till vid 11. Vi drog oss ett tag och sen körde vi till Max för bakismat. Mums! Resten av sagen låg vi utslagna i sängen framför serier.

Idag har jag som sagt bara hunnit vara i skolan än så länge. Sitter och dricker en Vitamin well och försöker ladda upp för ett gympass. Tänkte köra ben, mage och lite cardio. Därefter åker jag hem till lägenheten för att duscha och städa i ordning lite innan jag börjar dra mig mot mamma för middag. Mys!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *