I don’t stop when I’m tired, I stop when I’m done.

Idag var en sån där dag när träningen kändes riktigt, riktigt jävla bra. 1h rygg och mage och sen avslutade jag med 20 min intervaller på löpbandet. Svetten rann och den där känslan av att ha endorfiner ända ut i fingertopparna fyllde hela min själ med lycka. Igår belönade jag mig med choklad, idag belönade jag mig med en riktig svettfest. Balans är det allra bästa!

Innan gymmet åkte jag till bilprovningen för besiktning och min lille bil var helt felfri. En lycka i sig, haha. Fram mot eftermiddagen körde jag mot Samuel och gosade lite med honom innan han skulle på träning. Så jag passade på att åka med och äta kvällsmat hos min pappa. Gosat med djuren och ätit en himmelskt god pastagratäng. Nu kommer dock Samuel snart och plockar upp mig igen för att åka tillbaka till honom. Somnar nog gott i hans famn ikväll. Helt slut efter denna dagen. Kramis från mig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *