Where there’s a will, there’s a way, kind of beautiful

Han som alltid ger mig ett leende på läpparna <3

Sitter för tillfället i soffan i lägenheten och har precis tittat klart på gårdagens Biggest loser. Satte precis på Spotifys topplista för Sverige och låt efter låt som spelas är Avicii’s. Tror jag talar för många när jag säger detta, fyfan vad tragiskt, sorgligt och ofattbart. 28 år gammal och hela livet framför sig. Men en sak som är säker, den korta tid han fanns på jorden tog han hela världens befolkning med storm. Nu får himlens alla själar höra på din fantastiska musik istället, medan vi kommer fortsätta leva på den du lämnade efter dig.

När jag kom hem från skolan idag så gick en snabb tanke igenom mig att dra till gymmet, men den idén dumpade jag lika fort. En myskväll hemma i lägenheten lockade lite mer. Satte på två tvättar och har efter det endast suttit här. Kollat in i datorn och bara slappat. Snart börjar dagens avsnitt av biggest så jag tänkte göra mig i ordning och lägga mig med datorn i sängen innan jag ska sova. Imorgon får jag en efterlängtad sovmorgon! Puss!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *