Sommar, sommar sol igen, det kommer aldrig kännas bättre än det känns just nu

Vilken underbar dag jag har haft idag. Vaknade upp bredvid Samuel imorse. Låg och snoozade ett tag innan vi blev tvungna att kliva upp ur den varma och goa sängen. Käkade frukost och sen åkte vi mot Gekås, han för jobb och jag för att gymma. En timmas ben med fokus på baksida/insida lår och lite rumpa. Lagom svettigt!

Sen åkte jag vidare till mamma i Krogsered, drack en kopp kaffe på trappen med henne innan jag begav mig mot pappas hus i Ätran. Släppte ut min lilla kanin och lät honom hoppa fritt i trädgården. Trodde att jag hade tid hos frisören idag, så precis innan jag skulle åka så dubbelkollade jag tiden och insåg att det var nästa torsdag. Så jag fortsatte låta Zotis hoppa omkring och satte igång med biltvätt och vaxning. Heeeelt död i armarna/axlarna nu! Men så blank och fin min bil blev!

När jag var helt klar så fyllde jag ett glas med kall Pepsi Max och satte mig på gräsmattan för att njuta av solens strålar. Riktig sommarkänsla idag and I love it!

Pappa kom hem vid 17.30 och då lagade vi mat ihop och nu sitter vi med varsin kaffekopp och slappar i soffan. Ska snart börja bege mig mot Samuel igen som slutar jobbet! Kram.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *