Tentaskrivning och jobbhelg

I fredags blev äntligen kursen ”medicinsk dokumentation och administration” färdig. Den har hållit på sen veckorna innan jul, så man började bli lite smått trött på den. Men tentan kändes iallafall bra! Det lönar sig verkligen att lägga ner sin energi på plugget. Bästa känslan är ju ändå att gå ifrån ett prov och känna sig nöjd. Eller hur?

Efteråt åkte jag hem till lägenheten igen där Samuel väntade på mig. Vi käkade hamburgare och sen tog vi en fika utomhus tillsammans. Det var 20 grader och strålande sol! Dock väääldigt blåsigt. Sen vart vi sugna på att hitta på nått och vi drog oss in mot stan för att kika i affärer. Kvällen bjöd på tacos och serietittande. Mysmys!

I lördags jobbade jag och likaså i söndags. Nu sitter jag på tåget mot skolan som vanligt. En ny kurs startar idag, så här blir det ingen direkt vila. Diagnoskodning ska vi läsa nu. Låter riktigt spännande faktiskt!

Efter skolan ska jag bege mig mot gymmet. Antingen blir det ben/rumpa eller så blir det ett spinningpass beroende på när jag slutar idag. Hoppas ni haft en fin helg, puss!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *