Vååååår

Knappt att man vågar uttala sig högt om detta, men visst är väl våren ändå på väg nu?? Igår var det 18 grader och strålande sol! Det är som balsam för själen. Den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge!

I lördags tvättade jag bilen från all skit som satt sig under vinterhalvåret (slet säkert en halvtimma med bara asfaltsfläckarna). Alltid lika satisfying med en nytvättad bil. Sen var det kalas för min lillasyster som fyllt 18. Vart tog tiden vägen? Hon var ju nyss 10..

Igår var en relativt lugn dag med plugg, mys med Samuel och fika hos mamma. Somnade inte alltför sent då vi båda skulle upp tidigt. Han för jobb och jag för skola. Blev en kort sväng till skolan innan jag, Johanna och Malin gick hem till Johanna för tentaplugg.

Suttit i cirka 5h och råpluggat så hela hjärnan är mos och huvudvärken börjar smyga sig på. Men tänkte ändå försöka ta mig till gymmet när jag landat i Varberg. Kommer ändå inte kunna sätta mig och plugga direkt när jag kommer hem.

Efter gymmet kommer kvällen bara bestå av att äta kvällsmat och ta en dusch innan jag ska sätta mig i bilen mot Samuel. Förhoppningsvis orkar jag med att plugga liiiite till senare. Vi får se helt enkelt, kramis!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *