When all you have is doubt, know that I’m around

Fokuset på denna skidresan var som ni kanske märkte – inte att blogga. Jag har försökt njuta av mina nära och kära, leva för stunden och åka massvis med skidor. Två hela dagar med strålande sol fick vi! Det är mer än vad vi brukar få, haha. Sista dagen snöade det dock väldigt mycket och redan efter några åk så började vi dra oss hem till stugan igen. Det vart snövallar vart man än åkte tyvärr. Men det var fantastiskt härligt de dagar som det var fint väder. Trivs verkligen som fisken i vattnet ute i skidbackarna!

Mindre kul var dock att pappa som varit sjuk smittade i princip alla som var med. Inklusive mig. Dagen vi kom fram kände jag mig febrig och natten till måndag kallsvettades jag som en gris. Men jag var envis nog att ge mig ut ändå med lite alvedon i kroppen. Det har dock inte hållit i sig speciellt länge för min del och nu är endast hostan kvar.

Igår när vi kom hem så åkte jag direkt mot Ullared för att äntligen få krama om Samuel. Myste hela kvällen med serier och popcorn. Imorse tog vi sovmorgon och därefter åkte vi mot Falkenberg för att ta en fika på Stålboms! När jag åkte hem ifrån honom så släppte jag direkt ut Zotis som vart överlycklig av vårvädret. Jag passade samtidigt på att städa ur bilen som samlat på sig massa skit under vintern. Imorgon tänkte jag tvätta och vaxa den eftersom det fina vädret ska hålla i sig. Bilen ska ju såklart få bli lite vårfin!

Kvällen har jag spenderat i soffan med massa plugg. Tentan börjar närma sig och självklart så har vår lärare lagt till ännu mer bara sådär en vecka innan, så det är bara att bita ihop. Nu blev detta väldigt långt så tänkte avrunda här. Hoppas ni haft en fin påsk, puss!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *