If I hit rock bottom, I’m gonna smile and dance with every step I take

Denna veckan har gått så himla fort! Förstår inte vart tiden tog vägen. Jobbat, pluggat, varit i skolan och umgåtts med Samuel. Idag fick vi dock säga hejdå, vilket gjorde lite ont i hjärtat när man vet att det kommer dröja nästan en vecka innan vi ses igen. Vad fort man blir beroende alltså. Men det är också en fin känsla.

När jag kom hem till pappa idag så gick jag nästan direkt ut till Zotis (som blivit mycket piggare sen sist) och släppte ut honom i ungefär en timma. Han skuttande överlyckligt runt i det fina vädret. Sen har jag hunnit tvätta och hänga upp två tvättar och städat rummet. Nu sitter jag för tillfället med lite plugg framför mig. Skjutit upp det så länge det gått idag, men kände att jag fick ta tag i det nu. Suttit och pluggat en stund nu så tog en kort paus. Tänkte fortsätta lite till alldeles strax och sen tänkte jag ta mig en kort löprunda i solen innan jag tar tag i det igen.

Ikväll blir det bara en myskväll med familjen då jobbet väntar imorgon. Men det kommer nog gå fort då bilen rullar mot Sälen på söndag morgon!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *