My babies

Haft fullt upp nästan hela helgen. Fredagen bestod av träning och massa mys med Samuel. Sen fick jag hoppa in extra på jobbet i lördags och när jag jobbat klart så var det bara att åka raka vägen hem för att göra i ordning mig. 2,5h efter att jag kommit hem så satt jag festfixad på bussen mot Falkenberg. Gick hem till Madde och där startade en kväll med härliga människor, alkohol och till sist utgång. Väl ute hann vi knappt in innan vi skulle ut igen. Vi hade helt glömt av att klockan ställdes om och därmed fick en timma mindre ute. Men vi hade det trevligt ändå!

Igår hade jag en riktig bakisdag. Låg på soffan största delen av dagen och när jag åkte hem till pappa så blev det massa gos med Chilli och Zotis. Min lilla ninis har börjat bli lite slö igen, håller tummarna för att han bara var lite trött. Blir så orolig för han..

Kvällen igår avslutades i famnen på Samuel, så imorse när klockan ringde var det inte det lättaste att lämna sängen. Men nu är några timmar i skolan avklarade och jag sitter på tåget hem till honom igen. Ikväll blir det lite mys och plugg! Puss!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *