Feel the beat in your chest

En favoritbild i repris. Som jag saknar min gosekise!

Min dag startade lugnt, som i princip alla mina lediga dagar gör. Frukost i soffan och X antal youtubeklipp. Städade sen i ordning i lägenheten innan jag började röra mig mot stan. Mötte upp Jonna på Friskis och där körde vi ett långt pass för biceps, triceps och axlar. Obeskrivligt mör i armarna nu!

Handlade innan jag körde hemåt och när jag kom hem tog jag en lång dusch. Värmde på lite mat och satte mig i soffan som vanligt. Här har jag suttit sen dess. Väntar på att klockan ska bli lite mer och att mobilen skall plinga till så jag kan sätta mig i bilen och köra mot Samuel som kommer hem ikväll. Äntligen får jag krama om honom igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *